23948sdkhjf

Thise-mælk storsælger hos Coop

Salget af økologisk mælk fra Thise Mejeri sætter i disse dage rekord hos Coop og udgør nu 25 pct. af Coops samlede omsætning på mejerivarer.
Coop har gennem de seneste seks år fordoblet salget af Thises produkter i de 1200 butikker i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma. Og samtidig med mejeriet kan fejre 25 års jubilæum, kulminerer salget af økologisk mælk.

- Vi har alene i år øget salget af varer fra Thise med 10 procent, og i dag udgør det ”lille” Thise Mejeri 25 procent af vores samlede mejeriomsætning, siger kategorigruppechef Stina Glavind, Coop.

Udviklingen er bemærkelsesværdigt, fordi mange andre mindre mejerier i samme periode er bukket under, så der i dag kun er en håndfuld mejerier, der producerer almindelig mælk, tilbage i Danmark.

- En ny vareserie i Fakta, som kom ud i butikkerne i foråret, er en væsentlig forklaring på den aktuelle vækst. Men i alle Coops andre kæder er salget også vokset år for år. Så vi glæder os over, at et lykkeligt samarbejde gennem mange år, når sin foreløbige kulmination lige netop nu, slutter Stina Glavind.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078